Кулінарія

Рецепт цих котлет в минулому році став хітом серед моїх сусідів і передплатників: м’ясо беру недороге, а на підготовку витрачаю 15 хвилин

Рецепт:

Стакан 200 мл

Фарш – 1 стакан

Сухарі панірувальні – 1 стакан

Молоко – 1 стакан

Цибуля – 1 шт

Яйце – 1 шт

Часник – 2 зубчики

Олія рослинна

Сіль

Рецепт приготування:

Стакан панірувальних сухарів заливаю склянкою молока і перемішую.

Обсмажену цибулю, часник і яйце подрібнюю за допомогою блендера

Мій блендер –

У миску кладемо 500 грам фаршу ( у мене свинина), подрібнену цибулю і набряклі сухарі, солимо. Перемішуємо і ліпимо котлети. Котлети обвалюють у панірувальних сухарях.

Смажимо котлети на олії, на середньому вогні, по дві хвилини з кожного боку. Смажені котлети кладемо у форму, додаємо 3 столові ложки води, накриваємо фольгою і ставимо в духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Моя духовка 65 літрів –

Котлети подаємо з будь-яким гарніром, я люблю такі котлетки з толчоной картоплею! Пряитного апетиту!

До речі, я вже ділився цим рецептом на своєму каналі, у форматі відео! Переходьте і дивіться!

Так само рекомендую подивитися:

Забутий рецепт 50 х років «Три склянки» з Радянської їдальні. Так готувала моя бабуся

Рецепт:

Кабачок – 1 шт

Фарш – 500 гр

Кефір – 4 ст. л.

Яйце – 1 шт

Часник – 2 зубчики

Сіль – 1 ч. л.

Сухарі панірувальні – 1 стакан

Масло рослинне для смаження

Соус:

Вода – 180 мл

Сметана – 2 ст. л.

Сіль – ½ ч. л.

Паприка – 1 ч. л.

Мама навчила готувати котлети тільки так: можу їсти їх щодня і не набридає

Рецепт:

Фарш – 600 г

Цибуля – 1 шт.

Часник – 2 зубчики

Хліб – 2 скибочки

Сіль

Чорний перець

Олія рослинна

Для кляру:

Яйце – 2 шт.

Сметана – 3ст. л. (80гр)

Молоко -100 мл

Борошно – 120 гр.

Сіль

Для начинки:

Яйце – 2 шт.

Сир – 80 гр.

Часник – 2 зубчики

Вершкове масло – 50 гр.